Sundsvall

Hej på er!
Som sagt så åkte jag upp till Sundsvall i Fredags och därav har det inte varit nå bra uppdatering.
I fredags tog vi det bara lugnt med tanke på att vi kom hit ganska så sent och sen så va man helt slut efter den här veckan.
 
Igår så blev det att jag och bea åkte iväg på förmiddagen för att kika på Jockes innebandymatch, efter det så hämta Sofie upp oss så åkte vi till Birsta för lite shopping. Fick med mig 3 plagg från Lager 157 utöver det så hittade jag inget speciellt. Färgade dessutom min utväxt igår då den var gräsligt ful, ser betydligt bättre ut nu må jag säga.
 
Just nu så är jag den enda som är vaken så jag passar helt enkelt på att blogga.
Vi ska i alla fall in en sväng till stan senare idag för att kolla lite och sen så hinner vi inte göra så mycket mer med tanke på att vi åker hem ikväll.

bra dag

Hej på er!
Nu är det inte långt kvar till helg, gud vad jag längtar! Beger mig till Sundsvall över helgen för att hälsa på systrarna mina men också för att kolla på killen mins innebandymatcher vilket ska bli skit kul.
 
Idag så har jag i alla fall varit till skolan, som vanligt, hade dock en fruktansvärt lång hål på 3h idag vilket va lite segt men det va inte hela världen ändå.
Hann efter skolan bara springa hem en snabbis för att äta och byta kläder sen så skynda jag mig in till stan igen för att gå på en arbetsintervju, fick dessutom reda på för drygt 1,5h att jag fick jobbet satt det gjorde verkligen min dag.
 
Sitter just nu och pluggar förfullt då jag imorgon har spanska prov och prov i samhällskunskap de närmaste dagarna så bara att bita ihop.

stilrent

Guest Retreat
 

FOUR

För några dagar sedan så släpptes one directions album "FOUR" och jag må säga att detta är det bästa albumet hittills då det är så många bra låtar.
 

Throwback: Summer

Saknar den här sommaren nå ofantligt mycket. Levde verkligen livet till fullo och utnyttjade varje minut av sommaren till att göra massor av olika saker. Att åka till Bråvalla va definitivt det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv och skulle verkligen vilja uppleva det igen.

snabb uppdatering

Hej på er!
Nu va det ett bra tag sedan och tänkte egentligen bara slänga in ett snabbt inlägg idag så ni vet att jag är vid liv haha.
 
Har haft ganska så mycket att göra i skolan, det har varit en hel del inlämningar, prov och har dessutom en hel del att göra nästa vecka också. Så tråkigt att skolan i princip tar upp all min tid så har knappt tid för bloggen eller youtube längre, men jag ska i alla fall spela in minst 1 video imorgon på dagen och det lovar jag.
 
Igår så blev det en ganska så lugn fredagskväll, va med Jocke hela kvällen och han sov här också satt det blev helt enkelt en hemmakväll vilket inte satt helt fel efter en jobbig vecka.
Ikväll så ska jag till Forsbacka med folk från klassen och ha filmkväll vilket blir hur kul som helst, annars så har jag inte så mycket planer för idag.
 
Har tidsinställt lite inlägg åt er nu så bloggen kommer inte stå tom de närmaste dagarna och vill bara säga att det verkligen värmer att se att ni inte slutar kolla in på bloggen dagligen trots att jag knappt bloggat!
 

flawless holiday "face"

Flawless Holiday Face
 
 

If i stay

Mias liv ändras drastiskt när hon och hennes familj hamnat i en bilolycka som försatt henne i koma. Under en "out of body" upplevelse måste hon bestämma sig för om hon ska vakna upp och leva ett liv som hon aldrig kunnat tänka sig.
 
Åh men herregud vad bra den här filmen är! Den är långt ifrån lik någon annan film jag tidigare sett då handlingen är helt fantastiskt bra och man blir som trollbunden under hela filmen. Rekommenderas verkligen att se för er som gillar kärleksfilmer samt drama och intriger.

shame on me

Hej på er!
Nu har det verkligen varit hur dålig uppdatering som helst, shame on me, men det va en del att göra nu första veckan efter lovet.
Hade en redovisning och en stor inlämning att göra den här veckan så har prioriterat andra saker framför bloggen och youtube för den delen.
Ska i alla fall försöka spela in ett antal videos imorgon som kommer upp i veckan.
 
Har inte gjort så mycket i veckan som är så intressant att läsa om men igår så va Jocke här i alla fall och idag så blir det tjejkväll med en del tjejer från klassen, vilket blir hur mysigt som helst.
Imorgon så har jag bara planerat att plugga, träna och spela in videos, har inte så mycket annat intressant planerat  då.
 
Nu så ska jag i alla fall städa lite då det verkligen behövs och sen så får vi se vad jag hittar på tills ikväll, vi hörs senare!
 Favoritlåten för tillfället!