spring beauty

Spring in your step
 
 

ny video

Hej på er! Det är så himla skönt med helg, känner verkligen att det var välbehövligt efter denna vecka. Idag har jag spelat in en video, tränat och bara tagit det lugnt. Ska om någon timme åka iväg annars har jag inte så mycket mer planerat.
 
Imorgon så ska jag fixa fransarna för första gången på flera månader och det ska bli så skönt att ha långa fina fransar igen! Sen direkt efter det beger jag mig till jobbet och sen har jag inte så mycket mer planerat, ska väl bara ta det lugnt och förbereda mig mentalt inför den kommande skolveckan.

ett antal favoriter

 

first day at work

Hej på er!
Så idag fick jag som sagt en riktigt lång sovmorgon då vi endast skulle gå på någon föreläsning idag med skolan satt innan jag åkte dit så käkade jag på stan med Victoria.
Drog sedan tidigare då jag va tvungen att hinna till jobbet som förövrigt gick bra för att vara första gången.
 
Håller just nu på att finslipar inför mitt svenska nationella tal som jag ska ha imorgon (har lite smått panik över det), ska dessutom ha engelska NP tal imorgon men det är inget man kan förbereda sig inför utan det är något som man får ta som det kommer.
 

Tisdag

Hej på er!
Måste börja med att säga att gårdagen va hur bra som helst. Fick jobbet så är numera "gymnastik" ledare för småbarn. Direkt efter det så begav jag mig ut till tatueringsstudion och jag hade skrämt upp mig så himla mycket innan men det kändes knappt på de två första, men den på revbenen gjorde relativt ont. Är i alla fall så himla nöjd med mina 3 tatueringar och can't wait to do more!
Detta är en utav dom vilket är ett ordspråk på latin och det betyder "kärleken övervinner allt", och då syftar jag främst på kärleken till familj och vänner, inte tonårskärlek ;)
 
Har för en gångs skull inte så mycket att göra i skolan (skönt!) men det beror främst på att vi börjar med nationella på torsdag så jag håller för fullt på med att förbereda mig inför det.
 
Imorgon så börjar man 12:45 och ska endast på någon slags miljögrejs så har ingen riktig lektion vilket är hur skönt som helst. Ska sedan bege mig direkt till jobbet för mitt första pass, vi hörs imorgon!

love

Bestämde mig för någon vecka sedan att sätta ihop detta fotohjärta ovanför sängen och måste faktiskt säga att jag är extremt nöjd då jag tycker det blev så fint när det fick plats med otroligt många minnen.
Är förövrigt snart klar med hur jag vill att mitt rum ska se ut så förhoppningsvis så dyker det snart upp en room tour på min youtubekanal!

End of the fun and freedom

Då det va ett tag sedan jag blogga nu så tänkte jag dra en kort uppdatering på ett par spännande saker som hänt de senaste veckorna!
 
För ungefär 1,5 vecka sedan begav jag mig till Stockholm med en utav mina storasystrar för att bo på hotell, shoppa och gå på konstert & se black veil brides live. Det va andra gången som jag såg BVB live och det va en fantastisk upplevelse då jag ett antal gånger stod så nära sångaren att jag inte visste var jag skulle ta vägen.
Jag köpte dock bara 1 sak i Stockholm vilket var ett par solglasögon vilket förvånar mig då jag alltid spenderar upp i princip alla mina pengar när jag är där men fanns inte så mycket som jag vela ha den här gången antar jag.
 
Mitt påsklov har dessutom varit toppenbra, har egentligen bara varit så skönt med lite ledighet efter all stress i skolan så man har bara tagit det lugnt, varit med vänner, festat, tränat and so on.
Imorgon så är det skola igen som gäller dock så ska jag bara till skolan för en lektion, sen ska jag på jobbintervju & därefter ska jag tatuera mig (!!), är så fruktansvärt taggad, bilder kommer definitivt att komma upp på min instagram eller mystory!
Bild från igår när man hade fajitas-mys med familjen, mums!