End of the fun and freedom

Då det va ett tag sedan jag blogga nu så tänkte jag dra en kort uppdatering på ett par spännande saker som hänt de senaste veckorna!
 
För ungefär 1,5 vecka sedan begav jag mig till Stockholm med en utav mina storasystrar för att bo på hotell, shoppa och gå på konstert & se black veil brides live. Det va andra gången som jag såg BVB live och det va en fantastisk upplevelse då jag ett antal gånger stod så nära sångaren att jag inte visste var jag skulle ta vägen.
Jag köpte dock bara 1 sak i Stockholm vilket var ett par solglasögon vilket förvånar mig då jag alltid spenderar upp i princip alla mina pengar när jag är där men fanns inte så mycket som jag vela ha den här gången antar jag.
 
Mitt påsklov har dessutom varit toppenbra, har egentligen bara varit så skönt med lite ledighet efter all stress i skolan så man har bara tagit det lugnt, varit med vänner, festat, tränat and so on.
Imorgon så är det skola igen som gäller dock så ska jag bara till skolan för en lektion, sen ska jag på jobbintervju & därefter ska jag tatuera mig (!!), är så fruktansvärt taggad, bilder kommer definitivt att komma upp på min instagram eller mystory!
Bild från igår när man hade fajitas-mys med familjen, mums!
 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Maja

Vad gott det ser ut!

2015-04-12 | 21:23:45
URL: http://majajernetz.blogg.se
Maja

Lycka till med jobbintervju och hoppas tatuerandet går bra! Hör gärna av dig sen och berätta hur allt gick! :) kram på dig!

2015-04-13 | 06:24:55
URL: http://mowetz.blogg.se
ɑ n n i k ɑ

Gott!

2015-04-13 | 17:58:03
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Trackback