2 dagar kvar

Hej på er!
Nu är det bara 2 dagar kvar på detta lov om man inte räknar med idag. Är verkligen inte redo för att börja skolan igen, nästa lov är ju i slutet av oktober?
 
Vaknade iaf för drygt en timme sedan och har inte rest mig upp ur sängen än då jag sitter och ordnar lite med mitt redigeringsprogram.
Idag så ska jag kanske bege mig och bada annars slutar det nog med att jag går och tränar samt fotar lite då jag börjar få lite brist på nya bilder här i bloggen.
 
På tal om foton! Jag funderar faktiskt på att beställa hem en del bilder eller skriva ut några bilder som jag tagit nu under sommaren och sätta upp någonstans. Men då gäller det att man har bra fotopapper och är säker på att man har tillräckligt med färg i skrivaren till alla annars blir det jobbigt. Handyink är en sida som jag har hört väldigt mycket om på tal om fotopapper och så men hade gärna vilja höra era åsikter kring sidan ifall någon utav er har beställt därifrån tidigare. Jag har som sagt dock bara hört bra så det lutar mot att jag beställer därifrån men det skadar inte med att få läsa lite mer åsikter. 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback