äventyrsbad

Hej på er!
Har efter gårdagen varit helt slut.
Vi bestämde oss tidigt igårmorse att det inte var värt att åka till leksandssommarland pga att det skulle bli halvdåligt väder satt vi ändrade om lite i planerna och åkte på en lite längre resa till Västerås för att gå på ett actionbad som förövrigt var hur kul som helst!
Vi blev tipsade om detta actionbad av Albins föräldrar då det tydligen skulle vara helt fantastiskt och det kan jag faktiskt hålla med om att det var.
 
Vissa rutschkanor gick dock så snabbt att när vi åkte flera stycken samtidigt (vilket man inte ska göra) så åkte man in i varandra vilket slutade med att jag vid ett tillfälle flög ungefär 1,5m framåt och landa på den grunda delen av vattnet där det egentligen bara var mark pga att albin och hans kompis "flax" åkte rakt in i mig med fullfart med deras ring.
 
Blev sedan en tidig kväll då man var helt slut, speciellt då jag gick upp kl 7 dagen innan också och inte fick så mycket sömn innan vi skulle åka. Resulterade i att jag somna på stört när vi lagt oss ner i sängen.
 
Jag har i alla fall vänt helt på dygnet nu vilket är skönt, det lär nog dock rubbas imorgon när man ska på fest vilket lär betyda att jag kommer hem sent och sover as länge, så måste vända på dygnet sen igen innan skolan börjar.
Vaknade 10 idag, åt en snabb frukost och sen begav sig jag och albin till stranden för att sola, kasta boll och bada. Vi köpte sedan med oss kinamat och nu sitter vi här och förbereder oss för gympasset vi snart ska genomlida.

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback