Drömmar om att starta restaurang? Hitta dina restaurangmöbler nu.

Jag som många andra har nog främst haft drömmen att starta eget företag men jag har också flera gånger tänkt tanken att starta egen restaurang eller att själv jobba som kock eller liknande på restaurang. Dock tror jag inte alls att jag skulle klara av allt ansvar som det medför och trots att jag tycker det är hur kul som helst att laga mat så tror jag inte heller att jag skulle klara av pressen som finns när man jobbar som kock.
Men till er som faktiskt kämpar och klarar av allt som ett eget företag medför eller till er som kanske jobbar på en restaurang och vill tipsa chefen om bättre möbler, fortsätt läs.
az design har möbler som tillfredställer allas smak på möbler. Dom har ett brett utbud och du finner inte bara fastarestaurang soffor (vilket är de klassiska restaurangsofforna) utan också loungesoffor som passar bra i så kallad sällskapsrum där man kanske sätter sig ner för en fika men inte för en middag. Du kan också oftast designa din egna version av soffan för att få fram din unika soffa, det vill säga att du kan välja färg och design för att få din soffa precis som du vill ha den.
Dessa soffor passar lika bra till caféer som restauranger, loungesofforna passar exempelvis hur bra som helst till ett café.
 
Sofforna är av väldigt hög kvalité och skiftar i priset beroende på om du vill ha en soffa för kortvarigt bruk eller en soffa för långvarigt bruk och för dig som beställer större beställningar så erbjuder www.azdesign.se mängdrabatt, hur bra är inte det? 
 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback