Stråtjära

Igår var planerna endast att bege sig in till stan för luncha med Axel och Linnea men vad som började som en lunch-dejt slutade som en spontan roadtrip till Stråtjära utanför Söderhamn.
 
Vi hade tidigare planerat att åka till Axels stuga men då det inte blivit av så kom det självklart upp som ett samtalsämne och ca 3h senare fann vi oss sittandes i en bil påväg ut mot Stråtjära som jag inte hade en blekaste aning om vart det låg.
Kvällen blev inte så fartfylld, det mest fartfyllda må ha varit när killarna, som var ganska berusade, bestämde sig för att det var dags att bada och testa gummibåten, armpuffarna och badringen vi köpt med oss tidigare den kvällen.
 
Partyt slutade dock ganska så tidigt och jag kände mest att det kanske var för det bästa då min huvudvärk nästan höll på att ta kål på mig.
Kom nyss hem till Albin i alla fall efter att ha släppt av alla hos sig och trots att det var kul att åka bort lite spontant så är det ofattbart skönt att bara vara hemma med killen jag tycker om mest.

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback