tips på bra kvalitetsunderkläder!

Jag känner väldigt många som tycker det är jobbigt att underkläderna eller sportbharna som finns tillgängliga i butikerna i stan inte passar pga att man kanske är för storbystad. Jag själv har inte det problemet utan jag kan utan problem köpa de mindre bh storlekarna som finns tillgängliga i affärerna men för er som har svårt att hitta en träningsbh som sitter bra eller en vanlig bh som sitter som en smäck så rekommenderar jag verkligen hogengard
som har ett brett sortiment på vanliga underkläder och sportkläder.
bras
Det är ju aldrig kul för den delen heller att betala för en bh i stan som sitter halvdant och är svindyr när du istället kan köpa en bh som sitter hur bra som helst för mycket mindre pengar, det kan du göra på hogengard! Det finns inte bara plagg som passar kvinnor med stora byst utan också för oss som har lite mindre. Då jag som sagt inte kan sätta mig in i detta problem så är det enda jag kan göra att tipsa om sidor som faktiskt har plagg som sitter bra och förmodligen skulle lösa alla dina bekymmer angående detta ämne.
 
Jag har faktiskt aldrig hört talas om denna sida tidigare, kanske beror på att jag aldrig haft ett behov av att besöka sidan heller, men efter att ha läst lite om sidan så verkar den trovärdig och bra.

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Sofia

Så snygga!!

2015-08-11 | 08:14:42
URL: http://reduxsquad.com
Trackback