förälskelse

Att vara förälskad i någon är en helt fantastisk sak.
Att ha den där speciella personen vid din sida som gör dig så obeskrivligt kär och lycklig, att älska en person så mycket att du är villig att spendera ditt liv med just den personen.
Det spelar ingen roll egentligen vad man gör tillsammans, man kan sitta i vardera ände av rummet men det får en ändå att må så bra bara att få se honom då varje minut man spenderar med honom är värdefull tid.
 
Att öppna sig helt och ge bort sitt hjärta till honom väl medveten om att han när som helst skulle kunna vända din värld upp och ner och göra dig helt förkrossad, det är modigt. Man ger sig helt enkelt in i något med förhoppningarna om att det håller föralltid men med vetskapen om att det kan ta slut.
Men för att vara helt ärlig så bryr man sig inte riktigt över hur det slutar, för just då, i det ögonblicket, när han trycker sig närmre dig och stryker sina fingrar längs din rygg så är du så jävla lycklig, kär och tacksam över att du har honom i ditt liv. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag vill säga eller vart jag vill komma med det här inlägget men kärlek är en fin sak, det är en sak som är säker.
källa: weheartit
 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback