elements of style

Happily Grey
 

söndagsångest

Hej på er!
Så igår kom Hanna hit någon gång på eftermiddagen och det enda vi egentligen planerat att göra va att äta på något ställe i stan, vilket vi gjorde men slutade sedan med att vi dessutom senare på kvällen drog till en fest i närheten där vi träffa ett gäng från klassen samt andra sköna människor. 
 
Idag så har man varit helt sopslut och inte gjort så mycket alls, va till stan en sväng med Hanna annars så har det varit en ganska så lugn dag. Just nu sitter jag i alla fall och pluggar inför en spanska redovisning som jag har imorgon men ska alldeles strax kolla på film och sen sova, vi hörs imorgon!
 

två favoriter

 

22 Januari

Hey girls and boys!
Så under de dagarna som jag inte bloggat så har jag bland annat varit på innebandymatch, haft sleepover hos hanna och sedan har jag bokstavligen spenderat resten av min tid i skolan och gymmet.
Va i alla fall i Stockholm igår med klassen och ärligt talat så va bussresan dit och hem det roligaste med hela resan. Vi besökte ett militär museum och riksdagen vilket inte intresserade/intresserar mig speciellt mycket.
 
Imorgon är det i alla fall äntligen fredag och åh vad det ska bli skönt att få ta det lugnt och sova ut.
Ska förmodligen festa i helgen annars blir det väl att man är med vänner, det återstår att se helt enkelt haha.
 
 

fredag

Hej på er!
Så de senaste dagarna har jag för det mesta försökt att bli frisk, vilket jag har lyckats ganska så bra med då jag inte längre är sjuk. Sen så har jag dessutom varit en del med vänner.
 
I varje fall så var tanken att jag skulle bege mig till gymmet imorse men har inte vänt tillbaka på dygnet ännu så klev inte upp ur sängen förens 14 så jag ska istället bege mig till gymmet nu.
Sen kanske jag ska in till stan en sväng, beror på om jag hinner innan jag ska hem till Jocke ikväll.
 
Jag lovar att så fort skolan börjat igen och man har kommit tillbaka i gamla rutiner så kommer bloggen samt youtube flyta på som vanligt, har varit lite mycket på senaste tiden så har inte varit så duktig med att uppdatera bloggen eller youtube men det ska de bli ändring på.
 

long time no see

Nu har de gått ett bra tag sedan jag bloggade och jag har egentligen ingen bra ursäkt till varför jag inte har gjort de men har främst först tagit varit på lovet så mycket de går så har inte riktigt vela spendera stora delar av dagen framför datorn.
 
Tänker inte dra någon jättelång uppdatering om vad jag har gjort under lovet men tänker ändå dra en kort sammanfattning.
Hade först och främst en jättebra julafton, nöjd över alla saker jag fick och tycker att de förövrigt bara var mysigt att spendera tid med familjen och så. Nyår blev dessutom toppenbra, spenderade den med ett gäng vänner och det va verkligen hur kul som helst.
Har, i princip, endast varit med vänner, tränat och hittat på lite andra saker under lovet.
 
Nu har jag i alla fall gått och blivit förkyld, vilket är lite segt då de är sista veckan av lovet och jag hade helst velat ta vara på den tiden men det finns ju inte så mycket att göra åt saken nu haha, får hoppas på att jag blir frisk snarast.