söndagsångest

Hej på er!
Så igår kom Hanna hit någon gång på eftermiddagen och det enda vi egentligen planerat att göra va att äta på något ställe i stan, vilket vi gjorde men slutade sedan med att vi dessutom senare på kvällen drog till en fest i närheten där vi träffa ett gäng från klassen samt andra sköna människor. 
 
Idag så har man varit helt sopslut och inte gjort så mycket alls, va till stan en sväng med Hanna annars så har det varit en ganska så lugn dag. Just nu sitter jag i alla fall och pluggar inför en spanska redovisning som jag har imorgon men ska alldeles strax kolla på film och sen sova, vi hörs imorgon!
 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Malin Lindgren

Låter som du haft en bra helg iallafall! Tråkigt att behöva ta av sin lediga tid till skolarbete när man lägger så mycket tid på det i skolan redan, behöver själv plugga riktigt mycket nu :/

Kika gärna in på min blogg där du kan läsa om mycket träning, om mitt distansförhållande med min underbara pojkvän och blivande soldat som bor 35 mil ifrån mig, i Kil närmare bestämt, även om smink och inredning och mycket mer, kram. :)

2015-01-25 | 21:27:16
URL: http://malinviola.blogg.se/
Sofia

Så fin du är!!

2015-01-25 | 21:58:49
URL: http://byfia.com
Trackback