drömbil

Detta kommer nog bli ett inlägg som de flesta av mina läsare inte kommer uppskatta men tänkte prata lite om bilar.
Mitt intresse för bilar har nyligen ökat och jag har därför börjat kika på lite bilar jag skulle kunna tänka mig att köpa med tanke på att jag blir 18 om ungefär ett halvår. Dock föredrar jag de nyare bilarna där priset är en summa jag inte kommer lägga ut när jag fortfarande studerar om jag inte jobbar som en galning och sparar precis allt jag får in. Det skulle resultera i att jag inte skulle kunna leva överhuvudtaget haha satt jag kommer nog få nöja mig med en bil som åtminstone funkar och ser helt okej ut i första taget.
 
Det jag tycker är så bra med dagens bilförsäljning är att företag, så som ahlbergbil, säljer både begagnade bilar där skicket på bilen är makalöst fint och bilarna har rimliga priser samtidigt som det också finns nya bilar för de som föredrar de nyare modellerna eller vill ha en uppgradering från sin nuvarande bil.
En bil, av väldigt många, som jag just nu har som drömbil är honda civic då den är galet snygg dock kan jag nog bara drömma om att äga en sådan på väldigt väldigt många år. Den är liten men ändå inte för liten utan den är helt perfekt, har mycket utrymme och har ursnygg, stilren design invändigt.
 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Anonym

Snygg!!

2015-07-26 | 02:27:22
Trackback