Bråvalla 2015

Gud vilken galen vecka detta varit. Har skrattat tills jag gråtit, dansat, lyssnat på massor av bra musik och tältat med underbart roliga människor.
 
Jag var som sagt till Bråvalla och vår resa dit började redan i onsdags dagen innan festivalen starta pga att det blir smidigast att sätta upp tält dagen innan. Vi hade väldigt tur med vädret, vilket jag är väldigt glad över, då det varit sol alla dagar förutom onsdagen när vi fick köa i spöregnen. Denna resa slutade sedan inatt när vi bestämde oss för att köra hem efter sista akten vilket var Calvin Harris, som förövrigt var otroligt mäktig att se live. Vi åkte alltså inatt så vi slapp köa på morgonen för att ta oss ut och för att slippa all trafik, inte jättekul att sitta i en bil i drygt 4h så när det fanns en chans att slippa åka bil allt för länge så tog vi den.
 
Kom hem imorse och har nog aldrig varit så trött och less på allt som då. Man kände sig så äcklig efter de här dagarna och så va man helt slut i skallen så jag kan ju lugnt säga att det var enormt skönt att sova i sin egna säng  och verkligen få sova ut.
 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback