my gaaad

Om exakt en månad vid denna tidpunkt så har jag gjort mina 3 första tatueringar.
Är så himla taggad, har velat tatuera mig hur länge som helst nu och har för några dagar sedan äntligen bokat tid, så den 22a april är det dags!
Vad jag ska tatuera och vart jag ska tatuera mig får förbli en hemlighet tills dom sitter på plats.

S E X

Sex är ett ämne som det på senaste tiden har blivit mer uppmärksammat i sociala medier.
Nu för tiden kan man läsa om allt från sexhoroskop till sexbloggar och om man jämför med några år sedan så va det inte lika okej att uttrycka sig angående ämnet sex öppet.
 
Jag tycker i alla fall att det är mer än okej att dela med sig av saker kring detta ämnet öppet i sociala medier så länge det inte pekar ut personer och skadar någon annan och utan att låta som någon sexgalen 17 årig flicka så är det faktiskt till viss del intressant att läsa om sådana saker, varför tror ni att tex fifty shades of grey har fått en sån stor uppmärksamhet? Eller varför tror ni att paradise hotel får mycket tittarsiffror? För att reality shower och sådant överhuvudtaget blir mer och mer vågat och det är de som gör att folk fortsätter kolla, det intresserar dom.
 
Det har alltså inte bara blivit okej att vi som privatpersoner delar med oss av inte bara sex utan allt öppet men dessutom media och offentliga personer går ut och diskuterar kring detta ämne. Vi har kort sagt blivit mer öppna om allt och inte bara sex, det har tex blivit mer accepterat att prata om mens öppet utan att folk tycker att det är äckligt eller lägger ner sån stor energi på det utan det accepteras i samhället. Vilket jag anser som något positivt då man ska få uttrycka sig angående vad man vill, hur man vill så länge det inte skadar någon i ens omgivning.
 
 
 

get to know me

 

favvos