catch up

Tjena hörrni!
Nu va det ett bra tag sedan jag uppdaterade här men det är mestadels på grund av att så mycket annat har kommit emellan. Det har varit en del i skolan på sistone, och har det inte varit skolan som jag har haft fullt upp med så har det varit vänner eller annat som jag lärde ta itu med.
 
I varje fall så tänkte jag att jag ska försöka uppdatera här så gott jag kan men om jag inte uppdaterar här så uppdaterar jag i alla fall på min youtubekanal, den hittar ni här.
Idag blev jag i alla fall hemma från skolan av diverse anledningar, trodde till en början att jag skulle få plugga till morgondagens spanska prov men kom senare på att jag jobbar hela kvällen idag satt det blir inte mycket tid till att plugga.
 
Till lite roligare saker så har jag & Albin bokat en London resa för några dagar sedan vilket är hur kul som helst, kan inte ens beskriva med ord hur taggad jag är för att åka utomlands med han jag tycker om mest.
Ska bli skönt med lite shopping, sightseeing och god mat istället för att sitta kvar i Gävle.
Vi blir alltså borta hela höstlovet och ska vlogga hela resan hade jag tänkt, dock får vi se om dom kommer upp under veckan vi är där eller om ni får se alla vloggar veckan efter.
I vilket fall som helst så kommer inte min youtubekanal eller blogg lämnas tom under den veckan.
 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback