pannkakslördag

Idag stod inge jobb på schemat, tack gode gud! Har bytt bort mitt pass för idag då jag istället ska ut ikväll. Har dessutom jobbat nu flera helgen i rad och kände att ett pass mindre skadar inte. 
Något som i alla fall stod på schemat idag bortsett från utgång var att jag skulle spela in en VLOGG, vilket jag faktiskt håller på med just nu. Kameran kommer alltså få följa med mig överallt, inklusive ut. 
Nu ska jag alldeles strax åka iväg och hämta hit Frida, sen blir det förkrök innan krogen. 

NY VIDEO!!

 

Longing for summer

Vet ni något som jag ser framemot hur mycket som helst? Sommaren. Jag ser framemot sommaren så mycket att jag nästan kan känna sanden mellan tårna och känna lukten av grillat. Jag är så ofattbart kär i tanken på sena sommarkvällar med vänner. Kanske åka till en sommarstuga över helgen för att åka vattenskoter, båt, nattbada och grilla. Ta med sig sin partner för att tälta och sent ligga vaken för att kolla på stjärnorna. Jag ser bokstavligen framemot vad sommaren än har att bjuda på i år. 

Något jag tycker är jätteskönt är att jag den här sommaren har körkort. Äntligen känner jag bara!! Det kommer vara så skönt att kunna ta sig runt överallt, åka med vänner och bada eller åka på roadtrips. Min kille har dock tröttnat på själva bil upplevelserna och funderar nu mera på ett MC körkort då han är nå fruktansvärt förtjust i motorcyklar. Jag fruktar dock att denna hobby kommer ta hans liv men håller med honom angående att det skulle vara skönt att ha nu under sommaren då det inte blir lika varmt att åka som i en bil. Dock skulle jag nog hellre lägga ner dessa pengar på en båt, vattenskoter eller cab istället, men det kanske beror på att jag är livrädd att åka just motorcykel.

Har jag fransförlängning?

En fråga som alltid verkar dyka upp i mitt kommentarsfält antingen här på bloggen eller youtube är utifall jag har fransförlängning eller om det är mina naturliga. Jag har fransförlängning men oj vad jag önskar att det var mina egna då det är så skönt att slippa mascaran men främst också för att man känner sig ständigt fräsch med ett set av nya fina fransar. 

För er som inte vet vad fransförlängning är så är det att man sätter fast singelfransar med ett anpassat lim på ens egna fransar. Det finns olika längder samt kurvor på fransarna så att du kan bli helt nöjd med ditt set av fransar.
Det finns ingen specifik tid för hur länge fransarna sitter men med tanke på att ens egna fransar lossnar efter 4 veckor så försvinner fransförlängningen med ens naturliga, oftast behöver man göra en påfyllning efter ca 2-3 veckor.

Jag har nu på senare tid börjat göra mina fransar på en salong då jag anser att jag får ett bättre resultat där än om jag går till någon som gör privat. Oftast är priset en aning dyrare på en salong men det är verkligen värt det. Plus att om du går till en salong erbjuds oftast påfyllning av dina fransar för en mindre summa. Jag gör i vanliga fall påfyllning ca var tredje vecka men det beror helt och hållet på hur många fransar jag har tappat. Det varierar oftast mellan 2-4 veckor.

Hello, It's me

Borde jag presentera om mig med tanke på att jag snart inte bloggat på riktigt sedan November 2015? Jag vet inte. Förhoppningsvis har ni inte glömt bort mig än med tanke på att jag märkt att ni fortfarande kikar in.
Jag vet inte riktigt vad som hände med bloggen om jag ska vara helt ärlig men någonstans på vägen tappade jag intresset för att blogga då min vardag blev ockuperad med annat.
 
Jag är nu 18. Har faktiskt varit det sen början av februari så det är ett tag sedan. Jag har dessutom skaffat körkort!! Ca 1,5 vecka efter att jag fyllt 18 hade jag både teoriprov och uppkörning och var ganska så nervös för båda två men som tur var gick det bra. Men jag tänkte inte dra en update om vad ni har missat, det skulle resultera i ett fruktansvärt långt inlägg vilket jag tror inte är av intresse för er att läsa.
 
Bloggen ska jag försöka hålla vid liv. Då jag faktiskt tycker om att skriva av mig så är detta ett bra ställe att göra det på. Youtube kommer också uppdateras samt så ska jag försöka vlogga lite i helgen. Det kanske blir svårt dock med tanke på att jag ska jobba fredag och lördag.
Från i helgen när jag var på hippie fest med Queen E!