Har jag fransförlängning?

En fråga som alltid verkar dyka upp i mitt kommentarsfält antingen här på bloggen eller youtube är utifall jag har fransförlängning eller om det är mina naturliga. Jag har fransförlängning men oj vad jag önskar att det var mina egna då det är så skönt att slippa mascaran men främst också för att man känner sig ständigt fräsch med ett set av nya fina fransar. 

För er som inte vet vad fransförlängning är så är det att man sätter fast singelfransar med ett anpassat lim på ens egna fransar. Det finns olika längder samt kurvor på fransarna så att du kan bli helt nöjd med ditt set av fransar.
Det finns ingen specifik tid för hur länge fransarna sitter men med tanke på att ens egna fransar lossnar efter 4 veckor så försvinner fransförlängningen med ens naturliga, oftast behöver man göra en påfyllning efter ca 2-3 veckor.

Jag har nu på senare tid börjat göra mina fransar på en salong då jag anser att jag får ett bättre resultat där än om jag går till någon som gör privat. Oftast är priset en aning dyrare på en salong men det är verkligen värt det. Plus att om du går till en salong erbjuds oftast påfyllning av dina fransar för en mindre summa. Jag gör i vanliga fall påfyllning ca var tredje vecka men det beror helt och hållet på hur många fransar jag har tappat. Det varierar oftast mellan 2-4 veckor.


Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback