Måste lära mig att spara pengar

 

Vet ni vad jag verkligen måste lära mig? Att spara pengar. Främst måste jag lära mig att skriva en ekonomisk budget, hålla koll på mina transaktioner så jag vet vart mina pengar tar vägen så jag i slutet av månaden inte står där helt pank och undrar vad jag lagt allt på. Tro mig, det har hänt allt för många gånger, tyvärr. Jag är så fruktansvärt dålig på att behålla en bra och stadig ekonomi. Det händer allt för ofta att jag lägger ner pengar på saker jag egentligen inte behöver.

 

Jag har länge funderat på att starta eget företag och det är med stor sannolikhet något jag kommmer göra i framtiden. Varför jag finner det så intressant vet jag inte riktigt, har väl kanske med att göra att jag tycker om att ta mycket ansvar och utmana mig själv. Tycker väl inte riktigt om heller att ta order av någon, därav passar kanske inte ett vanligt jobb mig haha. Skulle vara ganska skönt att vara ens egna boss om vi säger så.

 

Men det är verkligen min hantering av ekonomin som är det största. Hur ska jag ens klara mig när jag flyttar hemifrån? Gud, måste skärpa mig. Är otroligt glad över att jag har min mamma som kan hjälpa mig. Men också företag som är specialiserade på sånt här. Det är tur att sådant finns måste jag säga, vad hade man gjort annars.