VLOGGAR

 

GRWM

Anastasia glow kit "that glow"

Alltså hörrni!! Denna hittade jag i min brevlåda imorse.
Beställde hem denna från kicks hemsida i helgen, har jag för mig, och den kom redan idag? 2 dagars leverans, verkligen över förväntan. 
Har velat haft denna så länge men har tvekat mellan "that glow"och "gleam", men till slut tog jag mig i kragen och beställde hem "that glow" då jag tror att det är den jag kommer tycka om mest. 
 
Imorgon kommer det finnas en first impression på min youtubekanal med denna palett!!

tatueringar?

Som ni sen tidigare vet har jag både tatueringar och piercingar och det har faktiskt gått ett helt år sedan jag tatuerade mig för första gången, helt stört vad fort tiden går!!
Mina tatueringar skulle jag dock inte säga är så märkvärdiga då alla är ganska små men för mig är dessa guldvärda då jag tycker om de alla otroligt mycket.

 

Jag har så länge jag kan minnas velat tatuera mig och när jag äntligen fick tid och lov för mina föräldrar att göra detta blev jag kanske hur lyckligt som helst.
Jag har ju sedan tidigare haft piercingar länge, det vill säga bland annat näspiercing och navelpiercing, men det var inget jag var rädd för att ta men så fort det började närma sig tatueringstiden blev jag nervösare och nervösare.

 

Vet inte hur många gånger jag googlade på hur ont det skulle göra eller hur smärtan kändes men det fanns aldrig någon som kunde besvara hur det kändes att bli tatuerad eller hur ont det faktiskt gjorde vilket bara gjorde mig mer nervösare. 
När dagen väl kom och jag skulle tatuera mig var jag både jättetaggad men också jättenervös och till mig förvåning gjorde det inte alls ont.
Att tatuera sig känns som en ilande smärta och vibration i kroppen men det gör inte ont. Det enda som jag faktiskt tyckte kändes lite var när jag gjorde den sista tatueringen och det var på revbenen den fick sitta. 

 

Jag gjorde 3 stycken. 1 pil på revbenen, ett citat på latin nedanför nyckelbenet och min mammas, pappas och lillasysters födelsedatum i nacken. Vad vissa av dessa tatueringar symboliserar kommer jag dock gå in mer på i en video, så håll utkik!!

 

Har någon av er tatueringar? Om inte och ni funderar på att ta; tänk på att gå till en seriös tatueringsstudio som har bra hygien och vet vad de gör. Tatuera dig absolut inte utomlands eller hos någon som inte är utbildad tatuerare. Risken finns att den blir infekterad eller helt förstörd.