Gör det ont att tatuera sig?

 

En vanlig fråga som jag inte bara får här utan också på min youtubekanal är hur många tatuteringar jag har samt vad dem betyder. Vad jag har för tatueringar eller vad dem betyder kommer jag inte ta här men jag tänker i alla fall prata om hur många jag har. 

 

Jag har 3 stycken tatueringar som alla är ganska små och inte alls märkvärdiga för andra men ganska viktiga för mig. Jag gjorde faktiskt alla 3 samtidigt för snart 2 år sedan och en ganska vanlig fråga alla får när man tatuerat sig är om det gör ont.

 

Känslan att bli tatuerad är en svår känsla att beskriva då jag inte fann det så smärtsamt som jag trodde att det skulle vara. Det kan ila till lite men att det gör ont tycker jag absolut inte men det beror ju från person till person och hur hög smärttröskel man har. Däremot kan jag tycka att den jag har på revbenen gjorde mest ont, men det säger nog sig självt med tanke på att det är ett sånt känsligt ställe av kroppen. 

 

Jag tycker att smärtan är något man klarar av och om man verkligen vill tatuera in något så kommer det vara värt det. Jag håller just nu på att planerar in mina nästa två tatueringar och förhoppningsvis sker dem innan jul.

Kollegor i världsklass, minst sagt

 
Asså hörrni? Personalfesten va nå fantastiskt rolig! Hade inte så höga förväntningar egentligen på grund av mitt urdåliga humör den här helgen. Antog väl lite att vad som helst kunde få mig på bättre humör men helt ärligt, söndagen var det roligaste jag varit med om på länge!
 
Vi åkte ribbåt, som va så FANTASTISKT roligt att åka, käkade mat på en ö och lekte lekar, åkte sedan ribbåt tillbaka, hamnade på en bar och sedan bestämde en del av oss för att gå på bio och se Hitta Doris. (Som förövrigt va riktigt bra!!)
 
Idag hade jag enbart två lektioner i skolan plus sovmorgon vilket är skönt, tycker om tisdagar. Imorgon väntar däremot en lång dag men en lång hål. Ska i alla fall göra fransar imorgon och KANSKE köpa bil, så är på fantastiskt bra humör tack vare de två simpla sakerna.
Har kollat på bilar länge nu och har hittat en som jag tror kommer bli bra som en första bil, så håll tummarna för mig!!

Back again

Det är söndagen den 4 September och jag sitter för närvarande i min säng. Egentligen har jag bråttom och skulle behöva gå upp för att sminka mig eller i alla fall någorlunda fixa till mig inför dagens personalfest men ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte. Idag orkar jag inte alls anstränga mig för att se någorlunda vid liv ut, och sådana dagar finns vilket jag kan tycka är ganska skönt ändå.
 
Idag är det som sagt personalfest som står på schemat men efter gårdagen så kan jag nog erkänna att jag inte är så taggad på alkohol eller att träffa människor just idag, men förhoppningsvis får det nog mig på lite andra tankar. Vi ska åka ribbåt till någon ö samt käka och dricka lite gott. Har sett framemot det ett bra tag ändå så tänker nog inte låta min panikångest förstöra detta, inte idag. 
Gårdagen blev inte alls som planerad och slutade med att jag tidigt gick hem då mitt humör drastiskt gick neråt. Därav hoppas jag att denna dag kan göra mig gott, i alla fall få mig på andra tankar i någon timme. 
 
Jag hoppas, och tror, att detta inlägg är starten på min förbättrade uppdatering. Jag har ändå trots allt bloggat så länge jag kan minnas och jag har alltid känt att detta varit mitt safespace när det kommer till att uttrycka sig om diverse saker.