Back again

Det är söndagen den 4 September och jag sitter för närvarande i min säng. Egentligen har jag bråttom och skulle behöva gå upp för att sminka mig eller i alla fall någorlunda fixa till mig inför dagens personalfest men ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte. Idag orkar jag inte alls anstränga mig för att se någorlunda vid liv ut, och sådana dagar finns vilket jag kan tycka är ganska skönt ändå.
 
Idag är det som sagt personalfest som står på schemat men efter gårdagen så kan jag nog erkänna att jag inte är så taggad på alkohol eller att träffa människor just idag, men förhoppningsvis får det nog mig på lite andra tankar. Vi ska åka ribbåt till någon ö samt käka och dricka lite gott. Har sett framemot det ett bra tag ändå så tänker nog inte låta min panikångest förstöra detta, inte idag. 
Gårdagen blev inte alls som planerad och slutade med att jag tidigt gick hem då mitt humör drastiskt gick neråt. Därav hoppas jag att denna dag kan göra mig gott, i alla fall få mig på andra tankar i någon timme. 
 
Jag hoppas, och tror, att detta inlägg är starten på min förbättrade uppdatering. Jag har ändå trots allt bloggat så länge jag kan minnas och jag har alltid känt att detta varit mitt safespace när det kommer till att uttrycka sig om diverse saker. 
 

Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback