Gör det ont att tatuera sig?

 

En vanlig fråga som jag inte bara får här utan också på min youtubekanal är hur många tatuteringar jag har samt vad dem betyder. Vad jag har för tatueringar eller vad dem betyder kommer jag inte ta här men jag tänker i alla fall prata om hur många jag har. 

 

Jag har 3 stycken tatueringar som alla är ganska små och inte alls märkvärdiga för andra men ganska viktiga för mig. Jag gjorde faktiskt alla 3 samtidigt för snart 2 år sedan och en ganska vanlig fråga alla får när man tatuerat sig är om det gör ont.

 

Känslan att bli tatuerad är en svår känsla att beskriva då jag inte fann det så smärtsamt som jag trodde att det skulle vara. Det kan ila till lite men att det gör ont tycker jag absolut inte men det beror ju från person till person och hur hög smärttröskel man har. Däremot kan jag tycka att den jag har på revbenen gjorde mest ont, men det säger nog sig självt med tanke på att det är ett sånt känsligt ställe av kroppen. 

 

Jag tycker att smärtan är något man klarar av och om man verkligen vill tatuera in något så kommer det vara värt det. Jag håller just nu på att planerar in mina nästa två tatueringar och förhoppningsvis sker dem innan jul.


Ditt namn:

Mejl: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

kom ihåg mig?

Trackback